Crestem

Suntem de aproape doi ani prezenti online, in divesre locuri cu lucrarile noastre.

Fie ele bijuterii, fie ele quilturi sau tacamuri unicat. Piesele de rezistenta a muncii noastre sunt tacamurile personalizate si linguritele de cafea unicat.

Pentru tacamurile unicat avem peste 300 de clienti cu un total de aproximativ 1500 de tacamuri personalizate. Multi dintre voi au revenit, si revin periodic pentru noi personalizari dovada ca facem bine ceea ce facem.

Multi dintre voi inca nu au avut curajul sa isi personalizeze masa copiilor. Faceti-va curaj si indrazniti – copii vostri sunt cei ce pierd bucuria de a avea un lucru unic, util si frumos.

Suntem primii care am facut tacamuri personalizate, suntem cei mai buni si cei mai experimentati. Lucram fara forme, fara stante, fara machete. Totul este lucrat manual. Dovada ca suntem cei mai bun este portofoliul nostru de peste 200 poze cu seturi de seturi diferite.  Am lansat o moda intra copii si mai ales intre parintii acestora. Va promitem suprize si noi idei in continuare.

Inca o dovada ca ceea ce facem e unic, e altfel si doar noi o facem perfect faptul ca duminica 03 Iunie 2012 la Digi24 se va difuza o emisiune unicat cu noi, despre noi si mai ales despre munca noastra si tacamurile unice lucrate de noi.

Asteptam reactiile voastre imediat dupa emisiune. entru cei ce nu receptioneaza acest post, emisiunea poate fi vizionata online la adresa  http://www.digi24.ro/tv/live

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: